Allfoodplaza.nl trakteert Voedselbank Ede

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Allfoodplaza.nl, de online marktplaats op het gebied van voedsel, bestaat één jaar. Om dit te vieren trakteert zij de bezoekers van de Voedselbank in Ede op een smakelijke verrassing. De cadeautjes werden donderdagavond overhandigd aan de logistiek coördinator van de Voedselbank in Ede. Vrijdag worden de voedselpakketten, inclusief het extraatje van Allfoodplaza, uitgedeeld aan de ruim 150 bezoekers van de Stichting Voedselbank Steunpunt Ede.

Allfoodplaza.nl laat haar 1-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast de speciale actie bij de Voedselbank, heeft de website een prijsvraag uitgeschreven. Op de website www.allfoodplaza.nl en op de Facebookpagina van Allfoodplaza kunt u antwoord geven op de vraag: ,,Hoeveel extra omzet heeft één van de meest succesvolle adverteerders binnengehaald via Allfoodplaza.nl?''

De vijf deelnemers die het dichtste bij het juiste antwoord zitten, winnen een dinercheque ter waarde van 50 euro. De winnaars worden zaterdag 6 oktober, tijdens het evenement Ede Smakelijk, bekendgemaakt.

Allfoodplaza.nl werd vorig jaar opgezet door Sjors Rosendaal met als doel om vraag en aanbod in de foodbranche overzichtelijk te maken. Op de website kunnen particulieren en bedrijven eenvoudig voedsel kopen en verkopen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie