Profiteren tijdens open dag verkeersschool Jack Dam Ede

24 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

Verkeersschool Dam is de grootste verkeersschool van Gelderland. ,,Wij zijn er trots op om de enige verkeersschool in Gelderland te zijn waar het mogelijk is om alle rijbewijzen te halen.”

EDE - Verkeersschool Dam uit Ede houdt zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse open dag. ,,Iedereen is op deze dag van harte welkom in het nieuw gebouwde hoofdkantoor in Ede”, aldus medewerkers van de verkeersschool. Bovendien is er volgens Dam veel voordeel te krijgen.

,,De open dag is een unieke kans om kennis te maken met de diverse opleidingen die wij geven en om geheel vrijblijvend een gratis proefles te volgen in de simulator, auto, auto met aanhangwagen of op de motor. Indien u zich op de open dag inschrijft voor één van onze opleidingen, kunt u tevens profiteren van spectaculaire kortingen.”

In november is 2toDrive gestart, dit is een proef waardoor je eerder kunt beginnen met autorijles. Met theorieles mag je al beginnen met 16 jaar. Met de praktijklessen mag je beginnen als je 16,5 jaar bent en je praktijkexamen mag je doen als je 17 bent. Tijdens de open dag kunnen we je uitgebreide informatie geven over 2toDrive.

Rijsimulator

Autorijles nemen in een simulator is de nieuwste manier van leren autorijden. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat je makkelijker, sneller en aanzienlijk goedkoper je autorijbewijs kunt halen als je eerst een aantal lessen neemt in de simulator.”

,,Je mag zelfs al beginnen met simulatorles twee tot drie maanden voordat je 16,5 jaar bent. Hierdoor kun je dus nog sneller in het bezit zijn van je rijbewijs. Ook tijdens deze open dag kun je weer profiteren van een aantrekkelijk simulatoraanbieding.”

Nascholing

Beroepschauffeurs die in een vrachtauto of touringcar rijden zijn verplicht elke vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Alleen bij verkeersschool Dam is het mogelijk om deze nascholing al in 17,5 uur af te ronden.

Omdat je bij ons maar 17,5 uur klassikale les of praktijkles hoeft te volgen kunnen we je de nascholing tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Steeds meer transportbedrijven maken gebruik van onze unieke methode en tijdens de open dag geven we je korting op het toch al scherpe tarief.

Ook voor alle andere opleidingen is er tijdens de open dag veel voordeel te scoren. ,,Denk bijvoorbeeld aan onze populaire ééndagspraktijkopleiding voor het scooterrijbewijs. Maar ook voor de succesvolle ééndags-opleiding voor het aanhangwagenrijbewijs (E achter B) hebben we tijdens de open dag een mooie aanbieding.

,,Iedereen is op de open dag welkom voor gratis proeflessen, maar er moet van tevoren wel worden ingeschreven want vol is vol.”

Een afspraak kan gemaakt worden via het hoofdkantoor van Dam in Ede, op telefoonnummer 0318-618027. Verkeersschool Dam is gevestigd aan de Kerkhoflaan 1 in Ede.

Meer informatie over de verschillende rijopleidingen van de rijschool is te vinden op de website www.dam.nl

Foto:

Het team van verkeersschool Dam staat op zaterdag 27 oktober klaar voor de bezoekers tijdens de open dag.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie