Doelpunten: Colin Pluim 1-0, 2-0. Ryan Schouten 3-0.

7 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,We hebben het echt wel geprobeerd. Maar de 3-0 nederlaag is dik verdiend. Elspeet is fysiek een hele sterke ploeg. De sterkste die ik in onze afdeling ben tegen komen’’, oordeelde trainer Bart Schreuder.

,,We kenden de kracht van Elspeet. Op de vrije zaterdag van een paar weken geleden ben ik wezen kijken. We wisten hoe en wat. En dan is het pijnlijk te constateren, dat zij verder zijn dan wij’’, ging Schreuder verder.

Hoewel de kansen verhouding 4-1 (Jasper Meijer schoot voorlangs) was voor Elspeet, stond het halverwege nog 0-0. ,,Dat was voor ons het maximale. Dan hoop je dat die 1-0 nog even uitblijft, en je zelf nog een doelpuntje kan mee pikken. Door een omzetting, hoopte ik de ploeg ook wat stabieler te maken.’’

Maar uit een ingooi maakte Colin Pluim dan toch de 1-0. ,,Toen was het eigenlijk direct gebeurt. Zij gingen achterover leunen’’, had Schreuder gezien. Via opnieuw Pluim en Ryan Schouten werd het 3-0.

Typerend was dat doelman Gerben Slingerland de beste Otterloër was. Otterlo ontvangt zaterdag het laaggeklasseerde Vierhouten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie