Doelpunten: Laurens Foekens 0-1, 0-2; Sander ter Beek 1-2; Laurens Foekens 1-3; Wijnand van Eek 2-3.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

Zelf winnen bij de nummer drie en de nummers een en twee punten zien verspelen. Otterlo deed dus goede zaken met de 2-3 overwinning bij Oene. ,,We kenden een uitstekende start’’, had Bart Schreuder gezien. ,,Binnen zes minuten stond het 0-2. Wij zetten meteen goed druk. Twee keer wisten we de bal te onderscheppen. Twee keer was het Laurens Foekens die scoorde.’’ Ook het restant van de eerste helft was prima van Otterlo zijde. ,,Wij speelden heel goed. Het was echt teamwork. Het enige wat we verzuimden was het duel op slot te gooien. Dat kwam ook door ballen op de lat en de paal.’’ Oene ging in het tweede bedrijf met vier aanvallers spelen. ,,Het werd meer een vechtwedstrijd’’, vond Schreuder. Nadat de 1-2, kwam Otterlo onder druk te staan. ,,In die fase sleepte doelman Gerben Slingerland er ons door heen. Hij pakte een paar fantastische ballen.’’ Wederom Foekens was de Otterlose verlosser. Uit een counter werd de spits gevloerd. De vrije trap betekende de 1-3. ,,Wij kregen daarna de controle terug. De 2-3 viel ver in extra tijd.’’ ,,Op basis van vechtlust en mentaliteit hebben we gewonnen. Daar ben ik heel blij mee’’, concludeerde Schreuder. ,,En we naderen de top drie.’’