50 jaar aan jubilarissen bij Van Voorst Projektendienst

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - In november vierde Van Voorst Projektendienst uit Ede een aantal jubilea tegelijk. Peter Fiering is als directeur/eigenaar trots dat er bij zijn bedrijf weer drie jubilarissen te vieren waren. Sinds het ontstaan in 1959 is dit al vaker voorgekomen maar het blijft een uniek moment voor zowel de werkgever als de 15 vaste medewerkers.

De jubilarissen die door Van Voorst in het zonnetje gezet zijn: Mike Nawawi die al 25 jaar in dienst is als projectstoffeerder. Hij is zeer ervaren en heeft alles meegemaakt. Mike is zeer secuur en streeft er elke dag naar zijn stoffeerprojecten foutloos op te leveren.

Amelia de Graca is 12,5 jaar in dienst. Zij is een stille kracht en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Amelia zorgt ervoor dat de administratieve verkoopprocessen goed verlopen.

Freddy Barendsen is eveneens 12,5 jaar in dienst. Hij is calculator en ondersteunt de verkoop. Freddy springt overal bij en is niet bang voor vieze handen.

Tevreden klant

Bijzonder aan dit jubileum is dat vaste klant Guido Vinkesteijn van Ideal Projects uit Voorschoten de jubilarissen in het zonnetje heeft gezet. Vinkesteijn wilde graag de jubilarissen en collega's een hart onder de riem steken in deze roerige tijden. Hij vertelde dat zijn bedrijf prettig met Van Voorst Projektendienst werkt vanwege de fijne groep vakmensen met verstand van zaken. Hij werkt al jaren met Van Voorst vanwege de no nonsense werkhouding, ze altijd de planning halen en de hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Van Voorst Projektendienst

Van Voorst is al meer dan 50 jaar werkzaam als projectstoffeerder. Zij stofferen vloeren voor bedrijven en instellingen met harde en zachte vloerbedekkingen en verzorgen raamdecoraties. Vanuit Ede stofferen ze projecten voor klanten door heel Nederland en regelmatig in het buitenland.

Foto: van links naar rechts: Mike Nawawi, Freddy Barendsen, Guido Vinkesteijn en Amelia de Graca.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie