Prijswinnaars weerfotowedstrijd gehuldigd

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De winnaars van de weerfotowedstrijd die de afgelopen winter in Ede Stad.nl, Veenendaalse Krant.nl en Hoog&Laag.nl werd gehouden, zijn bij MeteoConsult in Wageningen gehuldigd.

De wedstrijd was een initiatief van ACV, dat de gladheidsbestrijding in de regio voor zijn rekening neemt, MeteoConsult, dat de ACV met raad en daad terzijde staat en BDU Uitgevers, dat de genoemde kranten in de regio verspreidt. Een selectie van de ingezonden weerfoto's werd wekelijks bij de weercolumn van de Bennekomse weerman Reinier van den Berg geplaatst. Plaatsing in de krant leverde ook een nominatie voor de hoofdprijzen op. Uiteindelijk kwamen Liesbeth van Dinter, Kees Jan Schilstra en Kerstin Hübner op voorspraak van de jury als respectievelijk winnaars uit de bus.

De winnaars werden op het hoofdkantoor van MeteoConsult in Wageningen in het zonnetje gezet. Naast de prijzen was er een 'meet & greet' met Reinier van den Berg, die ook een rondleiding in het bedrijf verzorgde.

Weerfoto's uit de regio zijn opnieuw welkom. Plaats de foto/foto’s (deze maand gemaakt in gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen) op deze site bij Fotoalbums in ‘Weerfoto’s Reinier van den Berg 2012-2013'. Mail de foto's ook naar b.imminck@bdu.nl en vermeld daarbij de fotograafnaam, locatie en datum. Wekelijks wordt één weerfoto uitgekozen voor de krant.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie