Op zoek naar kerstkind in Veldhuizen

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Het kerstevent in de Edese wijk Veldhuizen heeft zaterdag zo'n driehonderdvijftig bezoekers getrokken. Winkelcentrum de Lindenhorst was het levendige toneel voor engelenkoren, herders en herauten en de stal met Jozef en Maria. Gewapend met lampion gingen grote en kleine bezoekers op zoek naar de ware kerstgedachte.

Buurtbewoners werden verwelkomd met warme chocolademelk en koek. De lampionnen-tocht leidde vervolgens naar een tentenkamp in de Brederhorst waar twee wijzen uit Veldhuizen meer vertelden over hun zoektocht naar het kerstkind. Daarna konden broodjes gebakken worden boven een vuurkorf en voor de kinderen was er onder meer schminken en knutselen. Verder zorgde een (kinder)engelenkoor en -combo voor een sfeervolle muzikale omlijsting. Winkeliers in de Lindenhorst hadden tijdens het evenement speciale aanbiedingen.

Stichting Hart voor Veldhuizen organiseerde voor de derde keer een kerstevent; ruim tachtig vrijwilligers werkten eraan mee. Hart voor Veldhuizen is een initiatief van christenen in de wijk Veldhuizen voor alle wijkbewoners.

Foto:

Broodjes bakken tijdens het kerstevent van Hart voor Veldhuizen aan de Lindenhorst, afgelopen zaterdag.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie