Cultura Ede: ''Wie heeft Monkie gezien?'

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Cultura in Ede verzorgt zaterdag 9 februari de voorstelling 'Wie heeft Monkie gezien?'

Deze voorstelling is geïnspireerd op het prachtige prentenboek Monkie van Dieter Schubert. Een tijdloos, spannend avontuur, met veel herkenbare emoties voor uw kind (van 3 tot 6 jaar). In aanloop naar deze voorstelling biedt Cultura voor het eerst de Zaterdagse KunstMix aan.

Monkie is een knuffelaap, maar niet zo maar één! Monkie is een knuffel waar je alles mee deelt en doet. Een lievelingsknuffel, een knuffel om van te houden. En als Monkie op een dag zoek raakt, is het verdriet dan ook erg groot. Nergens is Monkie te vinden. Wat niemand weet, is dat Monkie in het bos ligt onder een dikke boom.

Al snel wordt Monkie dikke vrienden met alle dieren uit het bos. Hij woont een tijdje bij de altijd feest vierende muizen, hij speelt met de lieve kleine prikegeltjes en vliegt hoog in de lucht met de ekster op zoek naar alles wat glimt. Maar Monkie mist zijn grote vriend en zijn grote vriend mist hem. Zullen zij elkaar ooit weer vinden? Een tijdloos spannend avontuur, met veel herkenbare emoties.

Tijdens de Zaterdagse KunstMix volgen peuters en kleuters op vier zaterdagochtenden achtereenvolgens een dansles, een theaterles, een muziekles en een beeldende les met Monkie als inspiratiebron. Elke kunstdiscipline wordt gegeven door vakdocenten van Cultura. De mix wordt op de vijfde zaterdag afgesloten met de voorstelling : Wie heeft Monkie gezien?

Tijdens deze workshops kunnen bezoekers zich als ouders oriënteren waar peuter of kleuter het meeste plezier aan beleeft en kijkt Cultura graag samen met de bezoekers naar een eventuele vervolgcursus voor het kind.

Start: zaterdag 12 januari

Dag: zaterdag 12, 19, 26 januari en zaterdag 2 februari 2013

Tijd: 10.00 - 10.45 uur

Aantal lessen: 4

Voorstelling:zaterdag 9 februari 2013 keuze uit: 11.00 en 15.00 uur

Prijs: 20 euro, incl. toegangskaart voorstelling 'Wie heeft Monkey gezien?'

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie