Ooglaseren in Lasik Centrum

27 februari 2013 om 00:00 Algemeen

EDE - Het Lasik Centrum met vestigingen in Velp, Boxtel, Roermond, Eindhoven en Tilburg, is al ruim 13 jaar het vertrouwde adres voor Noord-Brabant, Gelderland en Limburg voor ooglaserbehandelingen. Op dinsdag 12 maart is er een informatieavond in De Reehorst in Ede.

Ervaren en gecertificeerde oogchirurgen voerden inmiddels meer dan 35.000 ooglasercorrecties uit. Zij kiezen voor een persoonlijke, cliëntgerichte aanpak. Dr. Nobacht: ,,Ik heb het Lasik Centrum leren kennen als een zeer goed georganiseerde kliniek, met een bijzondere focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Een 8,6 voor klanttevredenheid is wat dat betreft veelzeggend. Ook het feit dat de kliniek over het ZKN keurmerk beschikt, is een belangrijke pre’’

Alle aan het Lasik Centrum verbonden oogchirurgen zijn geregistreerd en gecertificeerd volgens de normen van het Keurmerk ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en het NGRC (Nederlands Gezelschap van Refractie Chirurgen). Zij maken gebruik van de modernste technieken en de meest geavanceerde spotlaserapparatuur om snel en pijnloos behandelingen uit te voeren. De meeste zorgverzekeraars hebben gekozen voor een unieke samenwerking en exclusieve afspraken gemaakt met het Lasik Centrum.

Bij het Lasik Centrum is de cliënt zowel gedurende het vooronderzoek en de operatie als tijdens het nazorgtraject in vertrouwde handen van één en dezelfde, ervaren oogchirurg. Veiligheid staat altijd voorop, zo bevestigt ook het ZKN: ,,Ooglaserchirurgie is in deze klinieken absoluut veilig.’’ Omdat veiligheid en kwaliteit zo belangrijk zijn, stunt Lasik Centrum niet met de prijzen. Wel is het mogelijkheid een behandeling in termijnen te betalen en is een ooglaser behandeling al mogelijk vanaf 899 euro.

Aanmelden kan via www.lasikcentrum.nl of tel. 0800-6646641. Een kosteloze QuickScan aanvragen kan ook via dit nummer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie