Man vertrokken raadslid zendt onder pseudoniem brief

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Geachte heer Leltz,

Ik wil u bij deze mijn verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat ik u zowel in Ede Stad, de Gelderlander als op uw weblog onder pseudoniem heb benaderd. Ik begrijp dat dit bij u vervelende misverstanden heeft veroorzaakt.

Het is wellicht niet verstandig geweest dit op deze wijze te doen. Gezien de onenigheid die echter in uw fractie speelde, en waar mijn echtgenote bij betrokken was, leek het mij op dat moment persoonlijke kritiek als kiezer op het functioneren van u en uw fractie onder pseudoniem naar buiten te brengen, aangezien mijn naam al te gemakkelijk met die van mijn echtgenote geassocieerd kon worden. Achteraf moet ik constateren dat dit bij u een verkeerde indruk heeft gewekt, en was het wellicht verstandiger geweest dat dit niet te doen, in ieder geval niet op deze wijze. Ik wil in deze brief in ieder geval ook uitdrukkelijk kenbaar maken dat ik deze actie buiten medeweten van mijn echtgenote heb ondernomen, en dat alle verantwoordelijkheid voor het gebeurde enkel en uitsluitend bij mijzelf berust. Nogmaals mijn verontschuldigingen voor alle mogelijke misverstanden en overlast die dit veroorzaakt heeft,

Hoogachtend,

P.F. van der Hart,

Ede.

(Noot van de redactie: Op woensdag 9 mei heeft Ede Stad een ingezonden brief geplaatst van Wim Doormolen. Helaas was niet duidelijk dat het een brief was die onder pseudoniem was geschreven. De brief ging over het leiderschap van fractievoorzitter Eric Leltz en de toekomst van GroenLink/PE. Later bleek dat de man van Liesbeth van der Hart de brief had geschreven. Zij was vlak daarvoor naar eigen zeggen gestopt als raadslid, wegens ,,onverenigbaarheid van humeuren binnen de fractie”. De redactie betreurt de brief van P.F. van der Hart te hebben geplaatst en zou dat nooit hebben gedaan, als bekend was geweest dat de afzender P.F. van der Hart was.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie