Keuken van Italiaanse makelij

13 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Eigenaars van de nieuwe keukenwinkel zijn twee ondernemers die zich thuisvoelen in de keukenwereld. Remon van Beek deed de afgelopen zeven jaar veel ervaring op in de keukenbranche, zowel op het gebied van verkoop en service als van logistiek en planning. Zijn compagnon Jeroen van den Berkmortel brengt horeca-ervaring met zich mee, hij is opgeleid tot keukenadviseur en was eigenaar van diverse horecagelegenheden.

Diverse ontwerpen van architecten EDE - Een keukenstudio die geheel gewijd is aan het exclusieve Italiaanse merk Comprex Cucine neemt zijn intrek in Ede. Op vrijdag 8 juni vond de opening plaats. Liefhebbers van Italiaans design kunnen sinds die dag terecht op de Kelvinlaan 19.

Uitdaging

,,We hebben besloten om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan en een andere visie te hanteren dan we in het verleden hebben gehad. We kozen voor Comprex, omdat de moderne, strakke stijl ons erg aanspreekt. Bovendien staan wij voor honderd procent achter de kwaliteit van onze keukens”, zegt Van Beek.

Architecten

Het keukenmerk Comprex Cucine beschikt over diverse keukenprogramma’s met bijzondere namen als People Collection en Smart Collection. De zaak onderscheidt zich door functioneel design, innovatieve vormgeving en flexibiliteit. De keukens worden onder andere ontworpen door de Italiaanse architecten Marconato & Zappa. Zij laten zich inspireren door essentiële vormen, wijde ruimtes en atmosfeer.

u Keukenstudio Ede is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.keukenstudioede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie