Arbeidsadviseur bij Werkplaza Ede

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

De onafhankelijk arbeidsadviseur, Riet Boerkamp, geeft die informatie die nodig is om de touwtjes steviger in eigen handen te nemen of die stappen te zetten die het beste gezet kunnen worden. Zij geeft advies over wat men wel en beter niet kan doen, van welke regelingen gebruik kan worden gemaaktn, welke voorzieningen er zijn en waar deze voorzieningen kunnen worden aangevraagd. Cliënten kunnen zich met deze informatie goed voorbereiden op het gesprek met de reïntegratiecoach van het UWV of de klantmanager van de gemeente. Alles wat met de arbeidsadviseur wordt besproken is vertrouwelijk. De arbeidsadviseur houdt geen dossier bij.

EDE - In Werkplaza Ede is een Informatie- en Adviespunt Arbeidsintegratie ingericht voor de onafhankelijk arbeidsadviseur. Het adres voor gratis en onafhankelijk advies en informatie over werk, werkloosheid, inkomen, uitkering, reïntegratie en scholing.

Onafhankelijk

Voor de gemeente Ede en Wageningen is de onafhankelijk arbeidsadviseur gevestigd in het Werkplaza (bedrijfsverzamelgebouw CWI/UWV/gemeente Ede en Wageningen) aan het Raadhuisplein 1 te Ede. De onafhankelijk arbeidsadviseur, Riet Boerkamp, is aanwezig van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken via telefoonnummer 0318-787301 of mobiel 06 21830978 kan ook.

De functie van onafhankelijk arbeidsadviseur is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het leven geroepen op advies van de Landelijke Clientenraad. Voor meer informatie over de arbeidsadviseur zie ook: www.onafhankelijkarbeidsadviseur.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie