Otterlo zakt steeds verder weg

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Alleen de eerste twintig minuten na de thee had Otterlo wat in de melk te brokkelen bij koploper SKV. Toen ook slaagde de equipe van Peter van Eck via een vrije trap van Laurens Foekens de achterstand terug te brengen tot 2-1. De bezoekers konden de druk in die periode er op houden. Dat resulteerde in kansjes van Udo Klok en Mark Blankwater.

Toen Joël Davans vanuit een rebound er twintig minuten voor tijd 3-1 van maakte, was het in Wageningen een gelopen koers. Otterlo was niet meer bij machte terug te komen. Erwin de Leeuw, van grote afstand, en Johan Bakker bepaalden de eindstand op 5-1.

In de eerste drie kwartier was de ploeg van oud Fortissimo trainer André Hagen ook al sterker geweest. Omdat Otterlo organisatorisch goed stond, wist men de openingsfase schadevrije door te komen. Juist toen Otterlo dacht aan meer, scoorde Joël Davans. Dat deed de oud speler van Bennekom en Fortissimo nog eens vanaf de stip. Jannes Prins had aan de noodrem moeten trekken tegenover Mark Wilschut.

Uiteindelijke resulteerde het in een kansloze 5-1 nederlaag voor Otterlo, wat langzamerhand in de buurt van de gevarenzone begint te komen.