Sinterklaasvoorstellingen in Poppentheater De Toverbezem

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Poppentheater De Toverbezem aan de Nachtegaallaan speelt speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families de poppenkastvoorstelling ”Sinterklaas en Pedro de pakjespiet”.

Ook dit jaar beleeft de Sint weer een spannend avontuur in de poppenkast. Na een lange bootreis aangekomen in Nederland is het tijd om te kijken wie welke cadeautjes krijgt en waar de pakjes naartoe moeten. Maar dit keer wordt Sint zelf erg verwend. Er is iemand die Sinterklaas heel lief vindt omdat hij alle kinderen altijd cadeautjes geeft en nu wordt het wel eens tijd dat Sinterklaas zelf cadeautjes krijgt.

Wie is toch deze geheime persoon, is het een van zijn pieten of is het toch iemand anders? Als Sinterklaas er achter is gekomen stuurt hij Pedro de Pakjespiet er achter aan. Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers te drinken. Daarna wordt er weer geknutseld.

De voorstellingen “Sinterklaas en Pedro de pakjespiet” zijn op woensdag 21, vrijdag 23, zondag 25 en woensdag 28 november. De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Reserveren en/of informatie opvragen kan via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie