Bennekom opgelucht

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De opluchting was groot bij Bennekom. De 1-0 zege op Kloetinge zorgde voor de noodzakelijke drie punten. De rest moet maar snel vergeten worden. Want wat de thuisploeg en Kloetinge lieten zien, was heel slecht.

Met ten opzichte van het duel tegen Spakenburg Leon Römer in de basis voor Vincent Zuiderwijk, gebeurde er de eerste drie kwartier niets. Beide teams uit de onderste regionen wilden wel, maar konden niet.

Dat spelbeeld zette zich de tweede helft voort. Een minuut of twintig voor tijd toonde Dennis van Meegdenburg weer eens zijn waarde. De spits draaide weg van zijn directe tegenstander en schoot over de grond raak: 1-0.

In de slotfase verzuimde de ingevallen jongeling Roy de Ruiter de wedstrijd op slot te gooien. Dat werd Bennekom bijna fataal. Maar in de extra tijd voorkwam doelman Kerwin Hartman met een knappe redding de gelijkmaker.