Voorlichtingsavond sterilisatie van de vrouw

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Bij Gelderse Vallei Vivre wordt sinds een jaar de nieuwste techniek voor sterilisatie van de vrouw Essure ® uitgevoerd.

Via een buisje worden de eileiders, door het inbrengen van een micro-implantaat (veertje), afgesloten. Zo kunnen de zaadcellen de eicel uit de eierstok niet bereiken en bevruchten. Een zwangerschap is dan niet meer mogelijk. De behandeling door de gynaecoloog duurt 20 minuten. Door de Essure ®-methode zijn geen insneden van de huid noodzakelijk en geen algehele verdoving.

Over deze bijzonder patiëntvriendelijke methode vindt op woensdag 28 november in Ziekenhuis Gelderse Vallei een voorlichtingsavond plaats. Gynaecoloog D. Klapwijk geeft informatie over de nieuwe behandeling en beantwoordt vragen.

Meer weten over deze sterilisatiemethode, of belangstelling voor een videoregistratie van de behandeling? Bezoek dan de voorlichtingsavond op 28 november vanaf 20.00 uur.

Informatie en inschrijven: 0318-434890, dagelijks van 09.00-12.00 uur of kijk op www.geldersevalleivivre.nl. Toegang gratis. Gelderse Vallei Vivre, afdeling B1, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Willy Brandtlaan 10, Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie