Reehorst'45 klaar voor topper tegen Vogel

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Reehorst'45 won zaterdag met ruime cijfers van Cios uit Velp (6-16).

De Edese zaalkorfballers speelden sterk vanuit het collectief, en zetten een van de beste wedstrijden van het seizoen neer. Bij rust sloeg Reehorst al een gaatje (2-5).

De dames wisten in de verdediging veel ballen af te vangen. Na rust stond het binnen zeven minuten 3-9. Bij Cios gingen de kaarten vallen voor praten tegen de scheidsrechter. Een dame kreeg rood en de coach geel. Reehorst behield haar voorsprong en won met 6-16.

,,Een uitstekende wedstrijd. Dat geeft veel vertrouwen voor volgende week’’, stelt coach Theo van Duinkerken. Reehorst staat nu tweede achter Vogel. Maar de nummer één van de competitie heeft een wedstrijd meer gespeeld. Volgende week treffen beide ploegen elkaar om 17.50 uur in sporthal de Peppel. ,,Daar kunnen we goede zaken doen richting het kampioenschap. We hopen op veel steun van het publiek.’’

Scores Reehorst: Gerben de Nooij 5x, Coen Janssen 4x, Nicole de Lugt 3x, Hanneke van Eden 2x, Maikel Berends 1x, Annereinou Dijkstra 1x.