Nieuwe locatie Breunissen v.d. Berg Makelaars

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

,,De makelaardij was eerder gevestigd met nog een ondernemer in hetzelfde pand en nu ik op mijzelf zit kan ik alles naar eigen idee indelen en inrichten”, zegt Van Essen. ,,En het resultaat mag er zijn. Het is een combinatie geworden van stoere materialen met een vrouwelijke touch.”

Volgens Mirjam is het mooie van het beroep makelaar dat ze de cliënten zo breed mogelijk kan begeleiden naar een eigen thuis. ,,Mijn bemiddeling gaat ook verder dan bakstenen, vandaar ook ons motto ‘Uw (t)huis. Ons werk’. Derhalve heb ik ook samenwerking gezocht met specialisten op het gebied van wonen, zowel technisch als decoratief, met de onderliggende gedachte elkaar te kunnen versterken en de cliënt een totaalpakket te kunnen aanbieden. De specialisten waarom het gaat zijn onder meer Boxem Keukens, Van Ginkel tapijten, Holland Parket, Pro-Air, Dekker installateurs, Ambiance zonwering, Reklet - Willemsen schilderwerken, Verbouw Center, Woonwarenhuis Geels Bennekom en Meratus Hoveniers. Hierin ben ik exclusief in de regio.” Daarnaast zal Mirjam van Essen op kantoor regelmatig workshops verzorgen. ,,Met bijvoorbeeld een binnenhuisarchitect, tuinontwerper, hypotheekadviseur en het notariaat. Tevens zullen ook creatieve workshops plaatsvinden zoals het decoreren van lampenkappen. Wonen heeft mij altijd, in de meest brede zin van het woord, geïnteresseerd en ik denk dat ook anderen zich thuis willen voelen in hun huis. Vandaar dat ik dergelijke activiteiten organiseer.”

Een huis kopen is volgens Mirjam een grote stap waarmee veel is gemoeid. ,,Ik ervaar, net als bij de verkoop van een woning, dat mensen daarin graag worden begeleid. Zowel de aankoop als de verkoop van een woning is een emotionele gebeurtenis. Bij een verkoop heeft men er veelal een periode gewoond en laat er iets achter. Bij een aankoop is men veelal dermate gespitst op een woning die ze graag willen hebben dat het verstandig is om een makelaar in te schakelen voor het bepalen van de courantheid van de woning en het onderhandelingstraject.”

Magazine

Dat Mirjam van Essen ook nog over andere kwaliteiten beschikt blijkt uit de uitgave van een eigen magazine. ,,Op 22 december komt de eerste editie uit van het Woon- en Lifestyle magazine, ‘thuis bij Breunissen v.d. Berg Makelaars. Deze zal verschijnen in Ede, Bennekom en Wageningen.”

Breunissen v.d. Berg Makelaars

Telefoonweg 118 Ede

Tel. 0318-653666

ede@breunissen.nl

www.breunissen.nl

EDE - Breunissen v.d. Berg Makelaars is sinds 1 december te vinden aan de Telefoonweg 118, een aantal stappen verder dan waar het kantoor eerder was gevestigd. Eigenaresse van de makelaardij is Mirjam van Essen. Zij ging op 1 november 2003 aan de slag als makelaar binnen het makelaarskantoor in Ede om het vervolgens precies een jaar later over te nemen. ,,Voor mijzelf is het destijds een goede beslissing geweest en ik kijk tevreden terug op de afgelopen jaren.”
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie