Drie gewonden bij brand op camping de Goudsberg

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Bij een brand op camping De Goudsberg aan de Hessenweg in Lunteren zijn zondagmorgen drie mensen gewond geraakt.

De brandweeralarmcentrale kreeg omstreeks 05.50 uur een melding van een mogelijke binnenbrand in een bungalow op camping De Goudsberg aan de Hessenweg in Lunteren.

Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een vrijstaande wooncontainerunit. De brand had zich al zodanig ontwikkeld dat deze reeds uitslaand was geworden. Voor de brandweer restte niets anders dan nablussen.

De brandweer trof nabij de woonunit drie gewonde uit Polen afkomstige personen aan. Twee zijn overgebracht naar ziekenhuis De Gelderse Vallei, een kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld.

De brandweer is uitgerukt met twee blusvoertuigen vanwege de watervoorziening op de camping en de dichte bebouwing , met kans op brandoverslag. De brandweer was de brand een half uur na de melding 'brandmeester'.

De politie verhoort de bewoners over de mogelijke oorzaak, deze is vooralsnog niet duidelijk. Een aantal getuigen meende voor aanvang van de brand een luide knal gehoord te hebben. Afhankelijk van de uitkomsten daarvan wordt eventueel aanvullend technisch onderzoek verricht naar de mogelijke oorzaak van de brand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie