Harskamp deelt punten

29 maart 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp en De Glind deden niet veel voor elkaar onder. In een gezapige wedstrijd scoorden beide teams elk één keer. Het 1-1 gelijke spel was een terechte uitslag. Daarmee kon bijna iedereen vrede mee hebben.

In de eerste helft zag het er veelbelovend uit. Al na twee minuten opende Harskamp der score. Na een vrije trap van Gertin van den Berg mikte Aldo van Norel het leer van vijf meter afstand in het De Glind-hok: 0-1. Het werd nadien geenszins een kansenfestival. Op het moment dat iedereen dacht dat Harskamp met een voorsprong zou gaan rusten, maakte de Glind de gelijkmaker. René Wingelaar was de schutter: 1-1.

In het tweede part werd Harskamp wat terug gedrongen. Ook nu was er geen telraampje nodig. Niet om de kansen bij te houden, niet om daarop de doelpunten te noteren. Er werd niet meer gescoord.