Otterlo sluit goed af

30 april 2008 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Otterlo sloot een teleurstellend seizoen op de laatste dag toch nog goed af. Gazelle Nieuwland, dat zich kan opmaken voor de nacompetitie, werd met 3-1 verslagen. Na de wedstrijd werd afscheid genomen van trainer Peter van Eck, leider Richard Hendriksen, keeper Roland Hendriksen (gaat in lager elftal Blauw Geel keepen) en Udo Klok (vertrekt naar Lunteren).

In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Zowel Otterlo als Gazelle kregen de nodige kansen. Gescoord werd er niet. Dat deed Laurens Foekens een kwartier in de tweede helft wel. Yousouf Dazdaz zorgde weer voor het evenwicht: 1-1.

Nadat de thuisploeg ontsnapte aan de 1-2, bracht Martijn Meijer de stand op 2-1. Toen ook nog het 'houtwerk'twee keer een doelpunt van de bezoekers in de weg stond, kon het niet anders dat Otterlo de competitie met een zege zou beëindigen. Uiteindelijk bepaalde Foekens nog de eindstand op 3-1. Daarmee klasseerde Otterlo zich op de zevende plaats.