Crazy Rockers in Buitenzorg

5 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Tijdens de Indisch culturele avond Selamat Datang Ede treedt op dinsdag 26 augustus the Crazy Rockers op in Buitenzorg. Deze groep is de langst bestaande Indoband in Nederland. Verder zijn er optredens van Free Line en de dansgroep Bunga Melati uit Indonesië. Deze dansgroep draagt traditionele kleding die bij iedere andere dans weer wordt aangepast.

Deze vierde editie van Selamat Datang (dat welkom betekent) wordt in het kader van de Heideweek voor de Indisch/Molukse gemeenschap in Ede gehouden, maar is ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

De organisatie is geheel in handen van een enthousiaste groep vrijwilligers en wordt financieel ondersteund door lokale sponsors. De hele opzet gebeurt op non-profit basis.

Natuurlijk ontbreken de Indische hapjes niet verzorgd door toko Bintang uit Hoevelaken.

Een eventueel batig saldo gaat naar de Stichting Anak-Asuh in Ede die zich al jaren inzet voor de arme (wees)kinderen in Indonesië.

Kaarten a 5 euro p.p. kunnen besteld worden via SDE2008@live.nl. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Buitenzorg is te vinden aan de Amsterdamseweg in Ede.

De aanvang is 19.30 uur.

Bij foto: Bunga Melati treedt op in de traditionele Indonesiche kleding.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie