Dick Eijlander: ,,Het wordt een moeilijk verhaal''

28 november 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Ook de immer positief ingestelde Dick Eijlander moet met leden ogen toezien dat het met zijn Lunteren niet goed gaat. Nu werd tegen het twee plaatsen hoger bivakkerende DSV'61 met 3-1 verloren. ,,Het wordt een moeilijk verhaal'', merkte de trainer dan ook op.

Al na 2 minuten konden alle goede bedoelingen in de prullenbak. Johan Westerink profiteerde van een dekkingsfout. Stefan Bakker deed dat later ook nog een keer: 2-0.

Lunteren kreeg halverwege het eerste bedrijf toch nog de geest. Maar Ruben van de Fliert mikte op de onderkant van de lat en Tonnie Otten miste een strafschop. Dezelfde Otten herstelde zijn fout even later: 2-1.

Na de pauze gingen de bezoekers met 3 spitsen op jacht naar de gelijkmaker. Walter Bloemendal schoot over. ,,Op dat moment voel je dat het weer heel lastig gaat worden'', aldus Eijlander. Zeker toen Jochem van Essen ook nog eens de 3-1 aan tekende.

De Lunterse ellende werd alleen maar groter toen doelman Ewart van de Steege door een knieblessure van het veld moest. Invaller Bennie Jansen torpedeerde bij zijn eerste actie een speler en kon direct met rood vertrekken. Met veldspeler Gert Jan Bloemendal in het doel bleef het bij 3-1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie