Bennekom houdt aansluiting met de top

28 november 2008 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom blijft het goed doen. Tegen het zeker niet slecht spelende Zwaluwen'30 werd met 3-1 gewonnen. Daarmee houdt de ploeg van trainer Bram Braam aansluiting met de top.

Dat de ploeg uit Hoorn een aantal uitstekende zaalvoetballers heeft, liet men op het kunstgras van de Eikelhof zien. Maar het voetbal strandde rond het 16 meter gebied van Bennekom. Typerend was dat doelman Kerwin Hartman alleen in actie hoefde te komen bij een poging van Harry Zwarthoed.

Nadat de opening voor de bezoekers was geweest, kwam Bennekom beter in haar spel. Maar het spel was te onzorgvuldig, om het goed te noemen. Nadat Martin van Eck en Clint van der Wal daar al de kans op hadden gehad, scoorde Michel van der Sommen in extra tijd de 1-0. Zoals vaker dit seizoen stond Mees Heller met zijn corner aan de basis.

In de tweede helft kwam al snel Roy de Ruiter in het veld. Bennekom speelde toen ook beter dan daarvoor. De talentvolle spits liet direct van zich spreken. Bij zijn eerste kans mikte hij nog naast. Later was het wel raak, wat de 2 en 3-0 betekende. Harry Zwarthoed redde de eer nog voor Zwaluwen'30: 3-1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie