Feest voor jong en oud in Zeeheldenbuurt

23 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Evangelische Gemeente Jonah bestaat 20 jaar. Zaterdag 16 mei wordt dit gevierd met een groot feest in gebouw De Wissel aan de Bettekamp 99 in Ede.

Onder het motto ‘onderweg’ vinden tal van activiteiten plaats. Behalve speeches, en een officieel gedeelte, wordt het jubileum luister bijgezet door activiteiten voor jong en oud. Omdat Jonah een open en warme gemeente is en haar plek steeds meer in de buurt wil verankeren, zijn vooral de bewoners van de Zeeheldenbuurt en de omgeving van harte uitgenodigd een kijkje te nemen en kennis te maken.

Het feest vindt plaats op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur. Het officiële gedeelte met een receptie start om 15.30 uur.

Het programma ziet er als volgt uit: Om 13.30 uur: Kindervoorstelling verzorgd door Matthijs Vlaardingerbroek. Hij is een ervaren poppenspeler die een lach tovert op menig kindergezicht.

Daarna zal het kinderkoor Godskwat uit Jonah haar kwaliteiten ten gehore brengen.

Tegen 15.30 uur zal er een receptie zijn die officieel geopend wordt met enkele speeches en presentaties. Daarna kunnen de bezoekers genieten van live Jazz, een hapje en een drankje. Tijdens deze receptie zijn tevens schilderijen te bewonderen van enkele kunstenaars uit onze gemeente.

Activiteiten voor iedereen

Het hoofdprogramma wordt ondersteund met diverse andere activiteiten die tegelijkertijd in en om het gebouw plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een lan-party, bordspellen en sportactiviteiten, voor tieners en jeugd.

Ook is er een speelgoed- en kledingbeurs voor kinderen en volwassenen. De opbrengst van deze beurs gaat naar 'Operatie Schoenendoos' (www.actiekids.nl) en naar 'Beautiful Gate', een project onder met HIV besmette kinderen in Zuid Afrika. (www.beautifulgate.nl)

Meer informatie: Wilbert de Goei, voorganger van Evangelische gemeente Jonah, telefoon 0318-611607. Of via e-mail: kantoor@egjonah.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie