Zevenklapper voor Otterlo tegen Oranje Blauw

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Dat Otterlo veel te goed is voor de onderste regionen van de derde klasse, bewees het tegen Oranje Blauw. Het 'degradatieduel'tussen de na drie duels laagst geklasseerde teams, werd éénvoudig een prooi voor de equipe van Arthur van Veldhuizen: 7-2.

,,We begonnen direct goed'', had de trainer gezien. Via Laurens Foekens werd het 1-0. ,,In de loop van de eerste helft werd nog een tandje bijgezet.'' Dat resulteerde direct in nog drie doelpunten. Mark Blankwater, Niels Blotenburg en Foekens bepaalden de ruststand op 4-0.

In het tweede bedrijf werd de stand uitgebouwd naar 6-0. Rick Verschuur en wederom Foekens waren de schutters. ,,We zakten daarna nog wel even weg'', had Van Veldhuizen toch nog een aanmerking op het spel van zijn ploeg. Rik Mulders en Mitchell Derby wisten te scoren.

Het slotakkoord was voor Otterlo. Niels Blotenburg bepaalde de eindstand op 7-2. Volgende week wacht Lienden. Als Otterlo wint, passeert het niet alleen die ploeg, maar nestelt het zich ook in de middenmoot.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie