Ziekenhuis Gelderse Vallei huurt kantoorruimte aan Galvanistraat

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei huurt voor een periode van ruim vier jaar circa 1.260 vierkante meter kantoorruimte op de begane grond van een groot kantoorgebouw aan de Galvanistraat 7 in Ede. Daarnaast huurt zij 25 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het kantoorgebouw aan de Galvanistraat 7 is onderdeel van een project met twee kantoorgebouwen. De twee gebouwen maken onderdeel uit van de belangrijke kantorenconcentratie aan de Keesomstraat in Ede. In de directe omgeving zijn bedrijven gevestigd zoals Rabobank, Vallei & Reijn, CROW, Boschland Accountants en Van Veen Advocaten. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar vanaf de A12 en A30.

Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft voor dit gebouw gekozen vanwege de ligging nabij het ziekenhuis, de aantrekkelijke prijsstelling en de goede bereikbaarheid met OV en eigen vervoer. Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei is een groot algemeen ziekenhuis met de christelijke traditie als grondslag. Met ruim 600 erkende bedden, alle medische specialismen en moderne voorzieningen vervult het ziekenhuis een (boven)regionale functie in de ziekenhuiszorg. Er werken ruim 2.800 medewerkers.

De twee kantoorgebouwen hebben een totale oppervlakte van circa 4.000 en 5.000 vierkante meter. Het andere gebouw is gehuurd door SNT (een dochteronderneming van KPN), dat circa 2.000 vierkante meter in gebruik heeft. De gebouwen zijn tevens te koop voor 3 miljoen euro voor de Galvanistraat 7 en 3.300.000 euro voor de Galvanistraat 9. DTZ Zadelhoff heeft deze transactie namens de verhuurder tot stand gebracht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie