Getuige overval Bennekom: 'gezicht dader was niet bedekt' (update 2)

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Van de 603 burgernetdeelnemers die donderdagavond een oproep kregen na een overval op een benzinestation aan de Kierkamperweg, reageerde er één. De politie heeft één getuige gesproken. Het benzinestation werd om 18.30 uur overvallen door een nog onbekende gewapende man. Het was niet de eerste keer dat deze zaak slachtoffer was van een overval.

Rond half zeven kwam de overvaller de shop van het benzinestation binnen en bedreigde de medewerker met een wapen. Vervolgens werd er geld buit gemaakt en verdween de overvaller te voet richting het centrum van Bennekom. Op het moment van de overval waren er verder geen klanten in de shop en raakte niemand gewond.

Getuigen

Een getuige die net de zaak binnen kwam toen de dader het pand verliet, zag de overvaller in een flits. ,,Zijn gezicht was niet bedekt en hij is goed te zien op de beelden van de drie camera's die in de ruimte hingen. De medewerker was behoorlijk overstuur, omdat hij voor de tweede keer was overvallen. Op de beelden was geen handlanger te zien die op de uitkijk stond", zegt deze getuige.

Volgens de medewerker van de zaak was de overvaller een blanke man van ongeveer 1.80 lang en rond de 25 jaar oud. De man was snordragend en droeg een zwarte muts, een blauwe sjaal met ruitmotief, een zwarte jas met capuchon (glimmende stof) en een donkere broek. Daaronder een grijs-wit horizontaal gestreept shirt. Verder droeg de man witte sportschoenen.

Getuigen, die iets hebben gezien kort voor of na de overval of die anderszins informatie hebben die kan bijdragen aan de oplossing, worden verzocht contact op te nemen met de politie Gelderland-Midden op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie