Otterloërs vinden vrouwen (update)

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Remco, William, Mark, Henk, Hans, Bertus, Aart-Jan, Patrick, Ronald, Steven, Theo, Niels en Robert vonden vrijdag hun vrouwen. Althans, dat was de opzet van 'Otterloër zoekt vrouw', een lokale variant op het zeer goed bekeken tv-programma 'Boer zoekt vrouw'. Het was feest in café-restaurant De Waldhoorn.

Het ging om dertien vrijgezelle mannen, van wie geen van allen overigens boer is. Zij werden op ludieke manier door presentator Hennie Meyer voorgesteld aan vrouwen uit de regio die een (nieuwe) relatie niet uitsluiten. Het resultaat was: tien dates. Zo'n 350 á 400 'man' was getuige van het evenement dat voor het eerst in Otterlo werd gehouden.

,,Het was hartstikke leuk en ik heb geen wanklank gehoord. Hier had ik op gehoopt'', reageert organisator Truida Ribbers, ook al kwamen enkele vrouwen niet opdagen. Met een filmpje werd elke man voorgesteld, waarna een muziekje volgde dat de Otterloër na aan het hart ligt. Vervolgens werden er gesprekjes gevoerd in de zogenoemde 'date-room'. Daarna volgde een bruidsshow van Agnes Hulshof.

Voor ludiek vermaak werd gezorgd door een '88-jarige vrouw achter een rollator' die aan de haal ging met de kerstman. Bovendien verschenen de Otterlose Toppers op het podium, die bekende liedjes playbackten van Gordon, Joling en Froger. Een deejay zorgde tussendoor voor muziek.

Tenslotte gaven de Otterlose mannen een roos aan de vrouw met wie ze wel een date wilden. ,,Een paar zijn nu tot over hun oren verliefd'', zegt Truida. ,,De liefde hing die avond in de lucht. Ik hoorde dat ook mannen uit de zaal zich wel op willen geven voor een volgende editie. Ik denk dan ook dat ik er niet onderuit kom om dit nog een keer te organiseren.''

Iedereen ging ten slotte de zaal uit met een 'goody-bag' waarin onder meer bonnen zaten van lokale bedrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie