Golff supermarkt geeft boodschappen weg

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - De Golff supermarkt aan de Schras 9 te Ederveen begint het jaar 2010 wel heel voordelig. Gedurende negen weken, van maandag 28 december tot en met zaterdag 27 februari, kunnen klanten bij Golff namelijk sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van ruim 50 euro.

Ondernemer Anton van Rinsum verwacht een doorslaand succes: ,,De afgelopen acties bij Golff waren zeer geslaagd, ik verwacht dat deze actie ook weer een enorm succes gaat worden. Voor veel mensen is de decembermaand met alle feestdagen een vrij dure maand, wat is er na zo'n maand dan leuker om te krijgen dan een pakket gratis boodschappen? Vaak laten we onze klanten sparen voor leuke artikelen zoals knuffels of baddoeken, maar in dit geval denken we dat we met een boodschappenpakket onze klanten een groter plezier doen. Het pakket dat we dit jaar hebben is zelfs nog beter gevuld dan voorgaande jaren, met een inhoud van ruim 50 euro!"

Sparen

In de actieperiode krijgt men bij aankoop van elke 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Bij vele scherpgeprijsde actieartikelen krijgt de klant zelfs nog een extra zegel. Bij 40 zegels is de spaarkaart al vol en neemt de klant een gratis pakket mee naar huis. Anton van Rinsum: ,,Voor veel van onze klanten, met name de gezinnen met kinderen, is de spaarkaart vrij snel vol te maken. Zij zullen dan ook hoogstwaarschijnlijk voor een tweede gratis pakket gaan sparen. Maar ook voor de kleinere huishoudens is het prima mogelijk om een pakket bij elkaar te sparen, aangezien de actie negen weken duurt en helemaal omdat er iedere week vele actieproducten geselecteerd zijn waarbij we zegels weggeven."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie