Jan Willem Pol nieuwe trainer Harskamp

9 januari 2010 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Jan Willem Pol wordt de nieuwe trainer van Harskamp. De Edenaar werkte al eerder vier jaar voor de vierdeklasser in de jaren 2000 - 2004.

,,Jan Willem heeft zelf gesolliciteerd'', laat voorzitter Dick van Wikselaar weten. ,,Net als drie anderen voldeed hij aan de profielschets. Zijn naam werd al in die profielschets genoemd. Uiteindelijk bleven er na de eerste gespreksronde twee kandidaten over. Met een afvaardiging van een man of tien is vervolgens de tweede gespreksronde geweest. Daaruit kwam dat Jan Willem het moest worden.''

,,We hebben de andere kandidaat, die nog maar 29 jaar is, nog wel aangeboden in eerste instantie ons tweede elftal en de jeugd te gaan trainen. En dan op termijn naar het eerste elftal. Maar daarmee ging hij niet akkoord. Daarom zoeken wij nu nog iemand voor het tweede elftal'', laat Van Wikselaar weten.

Overigens is Jan Willem Pol de vierde trainer in de historie van Harskamp, met een tweede dienstverband. Eerder gingen Hennie Jonker, Jos Franssen en Dick Mulder hem voor.

Kriebelt

,,Het kriebelt weer'', reageert Jan Willem Pol. ,,Dit seizoen train ik de B jeugd van Harskamp. Daar zit toekomst in. En daar wil ik graag bij betrokken zijn. In mijn vorige periode promoveerden wij eerst naar de derde klasse, om in de drie jaar daarop een stabiele derdeklasser te zijn. Die doelstelling is er weer.''

,,Dat ik hier eerder heb gewerkt, zie ik alleen maar als een voordeel'',laat de 50-jarige Pol, die ondermeer ook nog 2,5 jaar Barneveld trainde, weten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie