Edesche Boys in grote degradatieproblemen

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Edesche Boys is op de voorlaatste speeldag afgezakt naar de laatste plek in de vierde klasse F. Een thuisnederlaag tegen Arnhemse Boys en een overwinning van SC Oranje op Eendracht, maken dat Edesche Boys moet vrezen voor degradatie.

Na een klein half uur kwam Edesche Boys op een 0-1 achterstand. Net na rust werd het nog erger voor de ploeg van trainer Eric de Geit: 0-2. Davy Pol rechtte de rug en scoorde de aansluitingstreffer voor Edesche Boys. De Edenaren hadden 'good old' Bart van den Brink voor een wedstrijd teruggehaald als doelman. Dit in verband met een schorsing voor één wedstrijd van doelman Rudi Möller. Van den Brink kreeg in de thuiswedstrijd echter ook de rode kaart en een strafschop tegen. Deze werd benut en de wedstrijd was gespeeld: 1-3.

Edesche Boys staat samen met Eendracht op de laatste plaats in de vierde klasse. Het doelsaldo van de Arnhemmers is echter een stuk beter. Een punt boven de twee ploegen staat SC Oranje. Mochten meerdere ploegen op een gelijk aantal punten eindigen wat betreft de laatste plaats, dan volgt een beslissingswedstrijd.

Boys speelt komende zondag uit bij het uitgespeelde VDZ.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie