'Hier ligt mijn hart, 75 jaar DTS' een aanrader voor elke DTS aanhanger

30 mei 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - In het kader van de jubileumweek van DTS Ede ter ere van het 75-jarig bestaan, werd vrijdagavond een reünie gehouden. Van heinde en verre kwamen (oud)leden om terug te kijken en gezellig bij te praten. Hoogtepunt van deze bijzonder geslaagde avond was de uitreiking van het jubileumboek 'Hier ligt mijn hart, 75 jaar DTS'. De eerste boeken werden uitgereikt aan de oud voorzitters Jasper Plantagie en Eef van Asselt alsmede de huidige preses Ron Polman.

Het boek telt in totaal 128 pagina's met prachtige verhalen, mooie foto's en ook statische gegevens. Niet alleen het eerste elftal, maar ook andere DTS teams komen aan bod. Het boek is een aanrader voor elke DTS aanhanger. De auteurs Eip Janssen en Arjan Molenaar en vormgever Ralph Albers kunnen meer dan trots zijn op dit boek.

Er zijn nog maar een paar boeken beschikbaar, die 20 euro per stuk kosten. Deze kunnen besteld worden bij Eip Janssen: 0318-612138 of 06-4981603. Ook kan het per e-mail: E.Janssen1@chello.nl.

Staand op de foto van links naar rechts: Ralph Albers, Ron Polman, Eip Janssen en Arjan Molenaar. Zittend van links naar rechts: Jasper Plantagie en Eef van Asselt. Foto Bert Vos

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie