Ede even centrum bakkerijwereld

31 mei 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Bioscoop en congreslocatie CineMec is dinsdag 1 juni omgetoverd tot het centrum van de bakkerijwereld. De Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV) en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) houden dan voor de vierde keer het Nationaal Bakkerij Gala. En dit keer is de gemeente Ede gekozen als locatie voor dit, binnen deze sector, belangrijke gala.

Het Nationaal Bakkerij Gala belooft een inspirerend evenement te worden. Tijdens dit evenement wordt naast de Bakkerij-innovatieprijs 2009-2010 ook de titel '(Banket)Bakker, Patissier met Ster 2010' voor de tweede keer uitgereikt aan (banket)bakkerijen en patissiers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

De gemeente Ede is er bijzonder trots op dat dit belangrijke evenement plaatsvindt in haar gemeente. 'Food' is een belangrijk speerpunt voor de gemeente, gelegen in het hart van Food Valley. Daarom zal de gemeente Ede de aanwezigen het welkomstdrankje aanbieden. Wethouder Roel Kremers zal het gala bezoeken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie