Doelpunt: Shirley Kocacinar 1-0.

8 mei 2013 om 00:00 Voetbal

De laatste wedstrijd van het seizoen werd zaterdag in Limburg gespeeld.

Nummer drie in de Topklasse, Fortuna Sittard, was de tegenstander en startte sterk. DTS kreeg steeds meer grip op de wedstrijd, maar de kansen voor de thuisploeg waren beter. Tiffany Loeven bracht DTS in de 41e minuut redding, maar werd op slag van rust toch gepasseerd door de behendige Shirley Kocacinar 1-0.

Na rust werd DTS sterker en wist de ploeg meer kansen te creëren.

Vooral in het laatste kwartier zette de ploeg druk op Fortuna, maar de bal wilde niet in het net. Ook de thuisploeg kwam niet meer tot scoren, omdat Tiffany Loeven in de 90e minuut nog knap redding bracht. De punten bleven in Sittard.

Voor trainer Bert Beerdsen, assistent-trainer Marc de Geus, verzorger Frans van Ernst en Cynthia de Geus, Merlin te Wilt en Petra Boersma-van Rossum was dit de laatste wedstrijd en zij zijn tot een mooie zevende plaats in de Topklasse gekomen.

Volgend seizoen neemt Tom Polman het stokje over van Bert Beerdsen.