Van Dronkelaar naar SDC Putten

5 juni 2013 om 00:00 Sport

LUNTEREN - Na Rick Degenaar vertrekt een tweede Lunteraan naar de kersverse hoofdklasser SDC Putten. Gudo van Dronkelaar maakt de overstap van NEC A1. De linkerverdediger/linkermiddenvelder maakte acht jaar deel uit van de Nijmeegse jeugdopleiding. Daarvoor speelde Van Dronkelaar bij Advendo’57. Van die Ederveense club was hij nog steeds lid en had ook een gesprek met de technische commissie. De keus viel uiteindelijk op SDC Putten.

Nick de Bondt

OTTERLO - Nick de Bondt is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje onder 19. Die gaan van 5 tot en met 10 juni in Oslo proberen zich te plaatsen voor de eindronde van het EK. Buiten gastland Noorwegen op 5 juni, zijn Cyprus op 7 juni en Duitsland op 10 juni de tegenstanders.

Als het team met de Otterloër eerste wordt, plaatst men zich voor het EK, wat van 20 juli tot 1 augustus in Litouwen wordt gehouden.

Hans Minnen

HARSKAMP - Hans Minnen kende een zeer succesvol weekeinde in Veldhoven. De Harskamper won op zijn pocketbike beide races. ,,We hadden vrijdag daar al getraind. Zo konden we de motor optimaal afstellen’’, keek Minnen terug. ,,Zaterdag noteerde ik de snelste kwalificatie tijd. En ja, als je dan allebei de races wint, kun je spreken van een super weekeinde. Ik sta nu ook eerste in het kampioenschap.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie