Roots in the Woods deelt uit

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Het publiek zal in de aanloop van het gratis Roots in the Woodsfestival op verschillende plekken en op ludieke manieren geattendeerd worden op het gezinszomerfestival dat 22 en 23 juni plaatsvindt in Het Raadhuispark in Ede. Het festival wordt volop genieten van muziek, theater, kunst en kinderactiviteiten. Om de honger te stillen is er Surinaams eten, wafels, sushi van Sisters on Wheels en natuurlijk een heerlijk ijsje. Grand Café de Verleiding schenkt je een heerlijke drankje in om de dorst te stillen en om de voeten even te laten rusten is er het voetenbadterras van Vespaqua.

Op vrijdag wordt het festival afgetrapt door de businessborrel Roots for the Roses. Deze avond is georganiseerd door de gemeente Ede in samenwerking met het festival. Deze cultureel en muzikaal omlijste borrel biedt een gelegenheid tot netwerken, met wethouder Roel Kremers als gastheer. Speciale gast deze avond is sportjournalist Mart Smeets.

Promoteam met bakfiets

Een promoteam studenten vanuit de Christelijke Hogeschool Ede, verzorgt een aantal acties om het festival te promoten. Met een zelf opgepimpte bakfiets deelt het promotieteam programmaflyers van het festival uit op 19, 21 en 22 juni. Mis deze kans niet en grijp zo'n flyer, hierop staat de gehele programmering van het festival. Op 15 juni zijn ze ook al te zien de Cultura Kinderdag.

Zaterdag 22 juni promoten zij het Festival in het dorp en worden begeleid door The Missing Sticks! Middels diverse objecten, zoals het logo van Roots op stoeptegels in het centrum van Ede, zal er aandacht worden getrokken voor het festival.

Facebookactie met leuke prijzen

Natuurlijk is Roots in the Woods is ook actief op Facebook. 'Like' je de facebookpagina van Roots in the Woods, dan maak je kans op een aantal prachtige prijzen, waaronder tegoedbonnen van diverse winkels en eetgelegenheden in Ede, tuinaccessoires en een tablet. Via Facebook wordt het publiek op de hoogte gesteld van de acties en nieuws rondom het festival. Hier is het meest actuele nieuws te vinden.

Wedstrijd voor de jeugd

Ook kinderen kunnen een prachtige prijs winnen. Dit door een tekening te maken over jouw mooiste zomer herinnering of door de zin af te maken 'het leukst in de zomer in Ede vind ik ……………..' of door een foto te maken van jouw zomermoment op de Veluwe.

Stuur deze in op naar enmanusama@cultura-ede.nl of via de Facebookpagina en wordt samen met een vriendje of vriendinnetje vip op het festival en win het Roots in the Woods t-shirt.

De inzendingen kunnen toegezonden worden tot de 21e. Houd de Facebookpagina in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars. Kortom: Roots in the Woods deelt uit! Jij komt toch ook… ?

Voor het volledige programma zie: www.rootsinthewoods.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze unieke business-borrel? Dit kan via theride@ede.nl?Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam en het aantal deelnemende personen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie