Rogier Pelgrim op open podium LinQed

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - In Talent Factory LinQed is vrijdag 5 juli weer een open podium. De muziekavond begint om 19:00 en duurt tot 0:00. LinQed biedt een podium aan lokale bands en singer-songwriters.

Het Singer-songwriter podium wordt gehost door Rogier Pelgrim, een gevestigde naam in Ede en bekend van het televisie programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Rogier zal zelf optreden in LinQed als afsluiter van de optredens in het café. De afsluiter van de bands in de zaal is niemand minder dan Company Unwanted.

'Reunion' was het laatste open podium na zes jaar, waarbij de open podia op verschillende locaties in Ede werden gehouden. Organisator Chris Moes: ,,Ik draag het spreekwoordelijke stokje over aan de medewerkers van LinQed. Dit is de eerste editie van het Open Podium op deze locatie. Op vrijdag 5 juli gaan we galmen en suizen in de zaal met lokale pop/rock bands. In het café zullen singer-songwriters iedereen inpalmen met hun zwoele noten en looks."

Zelf ook spelen?

'Kom jij en/of jouw band uit Ede? Geef je nu op en maak kans op een professioneel coachingstraject plus play- en practice time in LinQed. Tijdens het coachingstraject is er onder meer aandacht voor:

- Speelvolume tijdens repetitie

- planning voor de repetitie

- nieuw nummer behandelen/oppakken

- opbouw en arrangement van het nummer

- tekst bespreken/aanpassen

- performance en voorbereiding ervan

- eindresultaat repetitie opnemen

Geef je nu op voor het open podium en mail naar cmoes@welstede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie