Laurens Foekens toont zich weer eens het goudhaantje

4 december 2013 om 00:00 Sport

OTTERLO -Dit seizoen stond Laurens Foekens vooral aan de basis van veel doelpunten. Tegen Excelsior Zetten toonde de spits zich weer eens het goudhaantje voor Otterlo. Met twee prachtige individuele acties had hij een groot aandeel in de 3-2 zege.

,,We begonnen niet goed'', vond Bart Schreuder. ,,Vooral in balbezit waren we slordig.'' Na een misverstand bracht Roel Snel de bezoekers op voorsprong. In het rommelige duel zorgde Foekens na een half uur via een mooie solo voor de 1-1.

Kevin Hazeleger scoorde uit een corner de 2-1, door via de onderkant van de lat raak te schieten. Maar een vrije trap van André Riedijk was de reden, dat het halverwege 2-2 was.

,,Ik had niet het gevoel dat het in de tweede helft zeker goed zou komen'', bekende Schreuder. ,,Wij gaven weinig weg, maar creëerden ook niet veel. Gelukkig heb je dan altijd Laurens Foekens. Door zijn individuele klasse en het karakter wat de spelers toonden, win je toch met 3-2.''

Zaterdag wacht SDS. ,,Zij hebben een tikje gehad tegen De Treffers, maar zijn goed bezig. Dat geldt ook voor ons. Het kan een mooie wedstrijd worden. We kijken er naar uit.''

Laurens Foekens, hier op de foto, was weer eens van beslissende waarde voor Otterlo. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie