EMTÉ geeft weer gratis boodschappen weg

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De EMTÉ supermarkt aan de Hoog Maanen en Stadspoort in begint het jaar 2013 wel heel voordelig. Gedurende negen weken, tot en met zaterdag 8 februari, kunnen klanten bij EMTÉ namelijk sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van ruim 50 euro.

Supermarktmanagers, Erik Beernink en Remon Driessen : ,,De afgelopen acties bij EMTÉ zijn positief ontvangen door de consument, ik verwacht daarom ook weer veel van onze Boodschappenpakket campagne. Voor veel mensen is de decembermaand met alle feestdagen een vrij dure maand, wat is er na zo'n maand dan leuker om te krijgen dan een pakket gratis boodschappen. Vaak laten we onze klanten sparen voor leuke artikelen zoals servies of baddoeken, maar in dit geval denken we dat we met een boodschappenpakket onze klanten een nog groter plezier doen. Het pakket heeft ook dit jaar wederom een waarde van ruim 50 euro."

In de actieperiode krijgt men bij aankoop van elke 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Bij vele scherpgeprijsde actieartikelen krijgt de klant zelfs nog een extra zegel. Bij 44 zegels is de spaarkaart al vol en neemt de klant een gratis pakket mee naar huis.

Erik Beernink: ,,Voor veel van onze klanten, met name de gezinnen met kinderen, is de spaarkaart vrij snel vol te maken. Zij zullen dan ook hoogstwaarschijnlijk voor een tweede gratis pakket gaan sparen. Maar ook voor de kleinere huishoudens is het prima mogelijk om een pakket bij elkaar te sparen, aangezien de actie negen weken duurt en helemaal omdat er iedere week flink wat extra actieproducten geselecteerd zijn waarbij we zegels weggeven."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie