Veel sportaanbod voor kleuters in de voorjaarsvakantie

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Speciaal voor de kleuters organiseert Sportservice Ede in de voorjaarsvakantie verschillende leuke en sportieve activiteiten. De jongste kinderen kunnen op die manier kennismaken met het diverse kleutersportaanbod in de gemeente Ede, zoals judo, turnen, kleutergym en knotshockey.

Op dinsdag 18 februari kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar van 10.00 tot 11.30 uur komen gymnastieken, turnen en dansen in gymzaal Kernhem aan de Lagewoud 18 in Ede. Gymnastiekvereniging Sparta verzorgt een leuke ochtend met allerlei spelletjes om de kinderen kennis te laten maken met hun kleutersportaanbod.

In gymzaal de Essenburg is er op dinsdag 18 februari van 11.00 - 12.00 uur een peuterbeweegfeest voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. Zij gaan daar leuke spelletjes doen. Na afloop wordt er met de ouders en kinderen die het leuk vinden gezellig gepicknickt in de speeltuin. Om 12.30 uur begint vervolgens op dezelfde locatie het kleuterbeweegfeest voor de iets oudere kleuters en kinderen van 4 t/m 6 jaar. Dit duurt tot 13.30 uur.

Ook op dinsdag 18 februari, maar dan in Sportzaal de Maandereng, is er ’s middags een sportmiddag. Kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn daar van 14.00 tot 15.00 uur welkom om mee te doen met turnen, knotshockey en andere leuke spelletjes.

In Harskamp worden de kleuters ook niet vergeten. Op donderdag 20 februari kunnen kinderen van 4 t/m 8 jaar hier meedoen aan de sportochtend in de Spil. Physical verzorgt daar een judo clinic en DOTO laat de deelnemers kennis maken met kleutergym.

Deelname is voor alle activiteiten gratis maar de kinderen moeten zich vooraf wel opgeven op www.sportservice-ede.nl.

Meer informatie via Annelies van Gelder, buurtsportcoach van Sportservice Ede 06-52 67 78 92 of a.vangelder@sportservice-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie