Saartje's Valentijnsactie groot succes!

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Hartjespizza’s bakken, hartjespannenkoeken eten of zelfgemaakte Cambodjaanse curry! Een heerlijke liefdescake als toetje en dan kiezen uit een theateractiviteit, film kijken of een hartjeskussen maken. Superleuke activiteiten dus! En voor de kleinere kinderen werd er na het eten voorgelezen uit prachtige prentenboeken alvorens lekker te gaan slapen. Bijna 200 kinderen maakten vrijdagavond 14 februari gebruik van de ludieke, liefdevolle Valentijnsactie van Saartje Kinderopvang en hadden een heerlijke avond op hun kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang.

Net als bij de primeur van de actie vorig jaar, konden ouders/verzorgers hun kind(eren) op

14 februari langer laten blijven of speciaal komen brengen tussen 18.30 en 22.00 uur. De locaties van Saartje, met vestigingen in Leidsche Rijn en Utrecht Zuidwest, waren deze avond speciaal en gratis geopend voor haar klanten. Zo konden de ouders/verzorgers eens lekker samen op pad. De liefdevolle actie sloeg aan en werd enorm gewaardeerd door de klanten én hun kinderen. Het was een zeer geslaagde avond!

Ouders die hun kind ook leuke en actieve activiteiten en liefdevolle opvang gunnen, kunnen terecht bij Saartje Kinderopvang. Op een aantal locaties is direct plek! Op donderdagmiddag 6 maart is er een open dag bij alle Saartje-locaties. Meer informatie is te vinden op www.saartje.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie