Manege Zonder Drempels weer spik en span

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

BENNEKOM - Manege zonder Drempels in Bennekom staat er weer spik en span bij nadat een team van professionele vrijwilligers een dag lang alle klusjes klaarde die zich in de afgelopen periode opgestapeld hadden.

Acht medewerkers van Bouwbedrijf van Grootheest gingen op zaterdag al vroeg uit de veren om een behoorlijke lijst met klussen af te werken. Zo werd er een compleet nieuwe badkamer opgeleverd, maar werd ook een nieuwe plafond aangebracht. Deuren die klemden werden even opnieuw afgehangen en op sommige plekken werden nieuwe deuren gemonteerd. Zo was het de hele dag door een drukte van belang in de Manege zonder Drempels.

,,Geweldig om te zien wat dit team heeft klaargespeeld,’’ blikt bestuurslid Arie van Dijk terug. ,,Alle klussen die nodig waren, zijn in deze ene dag geklaard. Natuurlijk wordt er door het hele jaar heen geklust in de manege, maar om een dag lang een volledige team professionals van Van Grootheest tot je beschikking te hebben, daar zijn we ontzettend blij mee,’’ aldus Van Dijk.

Ook het team van Bouwbedrijf van Grootheest kijkt met voldoening terug, zegt projectleider Henk Brons. ,,We hebben al een lange relatie met de manege en we vinden het bijzonder wat hier gebeurt. Daarom zetten we onze specialisten graag in om alles weer even helemaal op orde te brengen. Wij vinden het op onze beurt weer geweldig dat onze mensen dit in hun vrije uren wilden doen.’’ Naast de uren werden ook de materiaal kosteloos verstrekt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie