Afbeelding
Theo Beumer

Fleur Hoek weg bij DVO

26 april 2018 om 22:34 Sport/sport

BENNEKOM Waar Mathijs den Ouden en Gertjan Meerkerk DVO bij de mannen het komende seizoen komen versterken, moet de Bennekomse club bij de vrouwen een aderlating onder gaan. Fleur Hoek maakt de overstap naar Fortuna/Delta Logistiek. Eerder bewandelde Jessica Lokhorst al met succes deze route.

Fleur Hoek heeft eigenlijk één voorname reden opgegeven voor haar vertrek en dat is de grenzeloze ambitie die we in de afgelopen jaren van haar hebben leren kennen, staat te lezen op de site van DVO. Op haar zeventiende was ze al van doorslaggevend belang voor haar club ASVD en sinds haar komst naar DVO/Accountor heeft ze elk jaar reusachtige stappen gemaakt. Na achtereenvolgens te zijn geselecteerd voor Jong Oranje, de Tulips (we herinneren ons allemaal nog de wondergoal op de Challenge) en recentelijk TeamNL Korfbal, heeft Fleur Hoek de lat voor zichzelf zo hoog mogelijk gelegd: ze wil de allerbeste korfbalster ter wereld worden.

Het is de verwachting van Fleur dat ze bij Fortuna/Delta Logistiek, afgelopen jaar zaalfinalist in Ziggo Dome, meer kans maakt om haar wens uit te laten komen dan bij DVO/Accountor. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat een topper als Fleur ons gaat verlaten, maar we begrijpen haar keuze om een avontuur aan te gaan bij een traditionele topclub als Fortuna die met een jonge groep de komende jaren kan strijden om eremetaal in de Korbal League.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie