Afbeelding

Kleine brand in Ederveen snel geblust

13 mei 2018 om 19:23 partnercontent

EDERVEEN Een kleine brand in het toilet van een huis aan de Hoofdweg in Ederveen was zondag aan het begin van de avond snel onder controle. De bewoners van het pand wisten de brand zelf te doven met een poederblusser. De gealarmeerde brandweer restte een nacontrole en het verrichten van metingen.

,,De brand is ontstaan in een ventilator in het toilet'', antwoordt een woordvoerder van de brandweer desgevraagd. ,,Medewerkers van Stichting Salvage zijn nu onderweg naar het pand om de bewoners bij te staan met de gevolgen van de brand. Een poederblusser kan een behoorlijke troep geven in huis. Het schoonmaken daarvan vraagt wel enige professionele kennis.''

NIEUWE HELM De Ederveense brandweermannen kwamen ter plaatse met de nieuwe helm op hun hoofd. De signaalgele helm vervangt de oude bekende brandweerhelm. ,,De nieuwe helm is bijna gelijk aan de oude helm, op de opvallende kleur na. Nog niet iedereen draagt deze helm, deze zal gefaseerd in de regio ingevoerd worden'', aldus de woordvoerder.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie