Afbeelding
Bert Buiring

Roué Verveer live bij Pathé in Ede

2 juli 2021 om 15:39 Podiumkunsten

EDE Comedian Roué Verveer bezoekt Pathé Ede met zijn theatershow ‘Omdat Het Niet Anders Kan’. Verveer geeft op woensdagavond 21 juli twee voorstellingen live op het podium in de grootste zaal van Pathé Ede. Het is voor het eerst in drie jaar dat er weer iemand Uit de cabaretwereld live op het podium staat bij Pathé in Ede.

De theatertour ‘Zo Goed Als Nieuw’ van Roué Verveer werd in maart 2020 stopgezet vanwege de coronacrisis. Maar hij heeft in de tussentijd natuurlijk niet stilgezeten. De comedian komt nu met een speciaal comedyprogramma getiteld ‘Omdat Het Niet Anders Kan’ naar de theaters. In deze show geeft hij een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. De show is een stand-up comedy special van 60 minuten waarin hij alles vertelt over de perikelen van afgelopen maanden.

Er zijn twee voorstellingen op woensdagavond 21 juli. De eerste show is om 19.00 uur en de tweede show om 21.00 uur. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/roueverveer

Kijk hier voor alle coronamaatregelen bij Pathé.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie