Afbeelding
Ted Walker

Auto belandt op de kop op druk Edes kruispunt

23 september 2021 om 20:13 Ongeval

EDE Bij een ongeval het kruispunt tussen de Kastelenlaan en de Koekeltse Boslaan in Ede is donderdagavond een auto op de kop beland. Daarbij raakte één persoon gewond. De kruising werd gedurende de afhandeling van het ongeval afgesloten in de richting van supermarkt Albert Heijn XL.

Volgens omstanders kwam de witte auto vanaf de Koekeltse Boslaan en kwam de zwarte auto vanaf de Veenderweg, uit de richting van het centrum van Ede. Toen de witte auto rechtsaf de Kastelenlaan op wilde rijden ging het mis. De zwarte auto raakte de witte vol in de zijkant waardoor deze op het dak terecht kwam. 

Mogelijk is het verkeerd ‘scannen’ van de verkeerslichten ter plaatse de oorzaak van het ongeval en dacht een van de bestuurders hierdoor een groen verkeerslicht te hebben, terwijl dit op rood stond. Of dit daadwerkelijk de aanleiding van het ongeval is, zal door de politie worden onderzocht. Beide auto’s werden door een sleepdienst geborgen. Voor het ongeval werden twee brandweervoertuigen, één ambulance en meerdere eenheden van de politie ingezet.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie