Afbeelding
BDUmedia

Organisatie NK Living Statues in Ede moet evenement weer verplaatsen, maar vindt nieuwe datum

3 februari 2022 om 13:01 Activiteiten

EDE Het Nederlands kampioenschap Living Statues in het centrum van Ede is wederom verplaatst naar een andere datum. Het NK met de ‘levende standbeelden’, dat voor het eerst in Ede wordt georganiseerd, staat nu op de rol voor zaterdag 2 juli.

Dat meldt de organisatie van het evenement op haar website. Het is niet de eerste keer dat het NK een nieuwe datum krijgt. De eerste editie in Ede stond oorspronkelijk gepland voor juli 2020. Ook een nieuwe datum in september van dat jaar bleek vanwege de coronapandemie niet geschikt. In juli vorig jaar meldde de organisatie dat ook in 2021 geen geschikte datum gevonden kon worden en kwam tweede paasdag dit jaar in beeld als nieuwe optie. Nu wordt het dus zaterdag 2 juli.

Waar het NK een primeur voor Ede is, is het overigens niet de eerste keer dat de levende standbeelden in Ede te zien zijn. Onder meer in 2018 zorgde het evenement statues by night voor grote drukte in het centrum van Ede. De Edese toneelgroep Coulisse werd al eens tweede op het wereldkampioenschap dat destijds in Arnhem werd gehouden.


Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie