Dollly, I beg your pardon
Dollly, I beg your pardon niet bekend

Lazy Sundays in Openluchttheater Ede

28 juni 2018 om 06:24 Uit-cultuur/nieuws

EDE Vanaf zondag 8 juli tot en met de laatste zondag van augustus worden in het openluchttheater in Ede weer muzikale Lazy Sundays gehouden. Van 13.00 tot 18.00 uur is het grasveld van het theater geopend voor een gezellige zondagmiddag. ,,Lekker luieren, borrelen en genieten van een verrassend optreden. Tijdens iedere Lazy Sunday is er namelijk rond 15.00 uur een mooi live optreden", vertelt Esther Werkman van het Openluchttheater Ede.

Zij vervolgt: ,,The Coïncidences geven een optreden op zondag 8 juli en spelen bruisende Ierse folkmuziek. Het repertoire bestaat uit Ierse klassiekers, covers en eigen werk. Op zondag 15 juli is het podium voor dé Blues-Slide gitarist die je gehoord moet hebben: Herman Ouboter."

RECHT UIT HET HART ,,De week daarop, zondag 22 juli, verwelkomen we het charmante damestrio: Dolly, I beg your pardon. Zij delen een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country. Dolly I beg your pardon schrijft eigen nummers, liedjes die je raken, omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden. SaxOBeat treedt de laatste zondag van juli op. Een unieke combinatie van live- en elektronische muziek met jazzy saxofoonspel en warme percussieklanken."

BEKENDE EDENAREN Ed Glasmacher & band spelen op zondag 5 augustus. Een bekende muziekartiest uit Ede: Ed Glasmacher en zijn mannen zijn opgegroeid met de blues, jazz, soul en popmuziek. ,,Laat je verrassen door hun muzikale ervaring, gedrevenheid, aanstekelijkheid en enthousiasme. Dat muziek tijdloos is, maken deze mannen duidelijk. De andere bekende Edenaar, Michael de Viso, sluit de Lazy Sundays af op zondag 29 augustus. Geniet van de 'soulvolle' stem van Michael op het mooiste podium van Ede. Samen met een aantal topmuzikanten neemt hij je mee op een onvergetelijke muzikale reis van zijn leven."

VERSCHILLENDE WERELDEN Op zondag 12 augustus zal het Ensemble Mescolare laten zien dat verschillende muzikale werelden heel goed samen kunnen.

,,Laat u wegblazen door een muzikaal feestje. Dit concert is een onderdeel van de NJO Muziekzomer. De week daarna, zondag 19 augustus, klinken de klanken van Duende met akoestische gipsy jazz. Het trio Duende speelt aanstekelijk swingende instrumentale jazz uit the American songbook."

INGANG De ingang voor de Lazy Sundays is op de hoek van Burgemeester Bootlaan en de Van Heeckerenlaan. De entree is 2 euro. De bar is de hele middag open en er zijn borrelplankjes en verse sapjes van Sapperdiosia.

Meer informatie op openluchttheaterede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie