Sjakie en de chocoladefabriek
Sjakie en de chocoladefabriek Stock

Musicalvakantieweek Sjakie en de chocoladefabriek

30 juli 2018 om 13:00 lokaal Deel je nieuws

Nog geen plannen voor de zomervakantie of nog een weekje vrij? Ben je tussen de 9 en 16 jaar? Kom dan van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus naar de musicalvakantieweek bij Cultura.

Vorig jaar organiseerde Cultura de vakantiemusical Jungle Book en na dit daverende succes en enorme belangstelling gaan we dit jaar aan de slag met Sjakie en de chocoladefabriek.

Sjakie en de chocoladefabriek is een musical gebaseerd op het kinderboek van de Engelse schrijver Roald Dahl.
Sjakie Stevens  is een arm jongetje. Hij woont samen met zijn ouders en zijn vier grootouders in een klein huisje in dezelfde stad als de beroemde chocoladefabriek van Willy Wonka. Willy Wonka staat bekend als de beste producent ter wereld van chocola en ander snoepgoed. Hij heeft dingen uitgevonden die nog niemand had kunnen maken, zoals ijs dat nooit smelt of kauwgom die nooit zijn smaak verliest. Zijn fabriek is echter gehuld in mysteries.
Alle arbeiders zijn een aantal jaar geleden ontslagen wegens bedrijfsspionage van concurrenten. Wonka zelf is hierna enige tijd spoorloos verdwenen. Toch produceert de fabriek nog steeds het heerlijkste snoepgoed.

Binnen 4 dagen maken wij onze eigen Sjakie en de chocoladefabriek musical.
Iedere dag beginnen we om 9.30 uur en eindigen we om 15.30uur.

Tijdens deze week gaan de theater-, dans- en zangdocenten met jou én de andere kinderen aan de slag om een mooie musical te maken. Ook maken we samen het decor en de kleding om zo een spetterende musical neer te zetten waarin plezier voorop staat.
Op donderdagavond om 19.30 uur is de eindpresentatie in de theaterzaal van Cultura voor familie, vrienden en vriendinnen.

Meer informatie over de musicalvakantieweek via: www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie